Материали
Памук

Памук

Най-популярният естествен материал в шивашката индустрия. Памукът се характеризира със свойства като мекота, гъвкавост, здравина, добра попиваемост и дишане. Приятен е на допир и издържа на по-високи температури. Често се използва в комбинация със синтетични материали или еластан.


Вижте продуктите

GOTS органичен памук

GOTS органичен памук

Памук, произхождащ от екологично контролирано земеделие и допълнително обработен под строг контрол на всички производствени процеси.

Най-големите производители са Турция, Индия, САЩ и Китай.

Можете да сте сигурни, че продуктите, маркирани с логото GOTS, са произведени със социална и екологична отговорност.


Вижте продуктите

SUPIMA® памук

SUPIMA® памук

Марката, представляваща най-висококачествения памук 1% от световното производство. Това е вид памук Pima, отглеждан в САЩ с повече от век история. Неговите уникални дълги влакна са два пъти по-дебели от обикновения памук. Предотвратяват дърпане, чупене и късане, благодарение на което продуктите от него са невероятно меки, устойчиви на набиване и запазват формата си дълго време.


Вижте продуктите

мериносова вълна

мериносова вълна

Така нареченото активно влакно, което регулира промените в телесната температура, може да абсорбира голямо количество влага, а с нея и молекулите на миризмата на потта.

Принадлежи към най-дишащите естествени влакна. Естествената еластичност помага да се поддържа стабилността на размерите, което прави материала лесен за поддръжка.


Вижте продуктите

Предварително изпреден памук

Предварително изпреден памук

По време на производствения процес на памучните продукти се намалява пространството между отделните влакна и по този начин се елиминира рискът от свиване на текстила по време на цикъла на пране и сушене. Този процес позволява крайният продукт да се измие при високи температури, което позволява да се отстранят всички замърсявания и бактерии.


Вижте продуктите

Мерсеризиран памук

Мерсеризиран памук

Процесът на мерсеризация протича чрез потапяне на памучната прежда във вана, при което се променя напречното сечение и се изправят неравните влакна. Така напречното сечение на влакното придобива почти идеална форма. Крайният материал става по-гладък, по-лъскав и по-мек на допир. Мерсеризацията постига по-висока якост и по-добра устойчивост на цвета на материала.


Вижте продуктите

Силиконова обработка

Силиконова обработка

Обработка на тъканта в силиконова вана за подобряване на нейните свойства, подобно на омекотител, но с по-траен ефект. Така обработеният продукт е мек на допир, устойчив на замърсяване, цапа се по-малко и щампата залепва много по-добре върху него.


Вижте продуктите

Пълнеж трикотаж - невчесан

Пълнеж трикотаж - невчесан

Обтегателна плетка с характерни стълбове във формата на дърво от предната страна и панделки от обратната страна. Тъкането се завършва с пълнежна нишка, която се води по опаковата страна на плетката. Добавената нишка увеличава здравината, попиваемостта и обема на плетения плат.


Вижте продуктите

Пълнеж трикотаж - пениран

Пълнеж трикотаж - пениран

Издръжлива плетка с характерни дървовидни стълбове на лицето и пенирана мека повърхност на опаката. Обратната страна на материала, допълнена с нишка за пълнене, се разхлабва чрез механична обработка. Така обработената повърхност е с по-голям обем и по-топли свойства.


Вижте продуктите

Бамбукови влакна

Бамбукови влакна

Влакно от бамбук на базата на регенерирана целулоза. Има терморегулиращи, антибактериални, противогъбични и антистатични свойства. Той е по-здрав с 3 пъти по-висока абсорбция от памука, издръжлив на често пране и запазва свойствата си за дълго време. Не препоръчваме да използвате омекотител, за да не намалите попиваемостта на материята.


Вижте продуктите

Хавлиена кърпа

Хавлиена кърпа

Плат на примки, образуван от здрави примки от двете страни на материала. Това е триизмерна тъкан с много меко докосване и отлични абсорбиращи свойства. Използва се основно за направата на хавлиени кърпи и кърпи за баня със състав на материала от 100% памук или смеси от бамбукови влакна и памук.


Вижте продуктите

руно

руно

Издръжлива плетена тъкан, характеризираща се с гъсто пенирана мека повърхност от двете страни на материала. Има отлични топлоизолационни свойства, дълъг експлоатационен живот и лесна за поддръжка. Често се лекува с лечение против пилинг. Продуктите са подходящи за бродиране и лазерно гравиране.


Вижте продуктите

Лечение против пилинг

Лечение против пилинг

Стабилизиращо третиране за намаляване на натрупването на материала.


Вижте продуктите

Мека черупка

Мека черупка

Softshell е ламиниран плат за модерни, спортни облекла и облекла за дейности на открито. Дели се на мембранен и немембранен. Дрехите от тези материали са леки, топли, гъвкави и с висока механична устойчивост. Софтшелът с мембрана може да бъде едновременно водоустойчив и дишащ.


Вижте продуктите

Единична Джърси

Единична Джърси

Фино носещо плетиво с характерни стълбове във формата на дърво от предната страна и панделки от обратната страна. Плетката се характеризира с еластичност, мекота и лесна късаемост. Преждата, използвана за обработка на трикотажната тъкан, оказва влияние върху крайното качество на стоките.


Вижте продуктите

кепър

кепър

Подвързването се характеризира с диагонални линии, които се повтарят редовно. Оформя се чрез редуване на система от нишки за основа и плетене. Материята е много здрава, устойчива на късане и лесна за поддръжка. Най-честата употреба на кепър е в деним или работни дрехи. Материалът е популярен и за производството на капачки, както гладки, така и полирани. Повърхностното покритие на шлайфането на кепър омекотява повърхността и й придава матов вид.


Вижте продуктите

Подвързия от плат

Подвързия от плат

Силна, редовно повтаряща се подвързия, която се характеризира с еднакъв вид както на лицевата, така и на обратната страна. С простата си и плътна подредба създава равна, гладка повърхност, подходяща за печат и бродиране. Дамаските са изработени от висококачествен пениран памук или полиестер.


Вижте продуктите

Пике

Пике

Тежко шарено плетиво с пластмасова геометрична шарка отстрани. От обратната страна е допълнена с подплатен конец. Този вид трикотаж е популярен при производството на поло тениски и облекла, подходящи за спорт и физическа активност. Продуктите от него са дишащи и лесни за поддръжка.


Вижте продуктите

Пике с блокировка

Тъкане на носеща интерлок плетка с модел, при който два пълни реда с интерлок се редуват с еднолицев опорен ред. Едната страна на плетивото е с издължени шевове с кепър, другата страна е гладка.


Вижте продуктите

Двойно лице

Двулицев плетен плат, наричан още двулицев. Подвързията е с плътно редуващи се лицеви и оборотни колони от лицевата и опаковата страна. В свободно състояние е възможно да се видят само очите на лицето, в разтегнато състояние могат да се видят и задните очи. Този трикотаж изглежда еднакво както от обратната, така и от лицевата страна, а в напречна посока материята показва висока еластичност.


Вижте продуктите

Еластан

Това е много фино, здраво, гъвкаво полиуретаново влакно. Основната характеристика е висока гъвкавост. Еластанът може да бъде разтегнат до три до седем пъти от първоначалната си дължина, без да се счупи. Винаги се използва в комбинация с други материали, осигурява стабилност на формата, увеличава гъвкавостта и намалява свиването на крайния продукт. Еластанът е податлив на високи температури.


Вижте продуктите

Поплин

Най-използваният вид материал за производство на ризи. Той е изключително мек, приятен на допир и същевременно достатъчно твърд. Произвежда се с класическа платнена тъкан, която има по-голям брой основи от конците за плетене на една кука.


Вижте продуктите

Полиестер

Синтетични влакна, произведени чрез модифициране на входящия материал. Той е много здрав, така че е възможно да се създаде здраво или много фино влакно (микрополиестер). Материята е издръжлива, бързосъхнеща, лесна за поддръжка. Подходящо е за спорт и физически дейности. Химични и механични процеси.


Вижте продуктите

Вискоза

Влакно на базата на регенерирана целулоза. Основната суровина е целулоза, произведена от дърво или памук. Материята е дишаща със силно абсорбиращи свойства. В сравнение с памука, той е по-гладък, по-лъскав и по-мек.


Вижте продуктите
  Последни отзиви от клиенти

Мога да добавя, че ще се възползвам от предложението на магазина. Искрено Ваш
Ewa Z., 27.05.2024
Със сигурност ще купя още нещо от вас, препоръчвам го, страхотни продукти.
Kinga M., 26.05.2024
Тениските са страхотни. Получих всичко, което исках и всичко пристигна добре.
Marija K., 24.05.2024
Всичко е наред.
Artur J., 24.05.2024
Покажи всички
Опции за доставка
  • ние ще изпратим пакета от нашия склад в четвъртък 30.05.2024
  • след това пакетът се доставя в рамките на 2-4 работни дни
  • Куриер DPD - Най-често 9,99лв.
  • Куриер Econt - Най-често 6,99лв.
  • Куриер Speedy - Най-често 6,99лв.
  • безплатна доставка от 199лв.
Начини на плащане
  • наложен платеж
  • плащане с карта VISA, MasterCard
  • Google Pay
  • Apple Pay

Качествено облекло без печат

въпроси?